EXPLAINER VIDEO - Gør dit budskab forståeligt

Har du en idé eller et koncept der er svært at forklare? Animation er i mere end 100 år blevet brugt til at forklare nye idéer eller produkter. Explainer videoer anvendes i dag af både forskere, opfindere, private virksomheder og det offentlige til at forklare komplicerede budskaber på en let forståelig og underholdende måde.
Denne explainer forklarer fordelene ved af skifte til Bekeys cloud-baserede Smartlock system.

Hvorfor vælge animation?

Animationsfilms unikke kombination af lyd, bevægelse og illustrationer fastholder vores opmærksomhed bedre end noget andet medie! En explainer video har evnen til at gøre det komplekse simpelt. De er tempofyldte og kan indeholde meget information på kort tid. Animation appellerer til en bred målgruppe og taler direkte til vores følelser. En explainer video kan forbedre et websites konverteringsrate markant. Derudover vil en god explainer video øge den besøgendes tillid til websitet og gøre dem mere tilbøjelige til fx. at handle hos en webshop.

Hvordan foregår det?

Først holder vi et indledende møde, enten ansigt til ansigt, over telefon eller Skype. Vi sikrer os, at vi forstår dit dit brand og budskab. Hvis du allerede har et manuskript hjælper vi dig med at rette det til. Hvis du ikke har et endnu hjælper vi dig med at skrive det. Vi sørger for at finde den rigtige stemme til din film og sørger for optagelse af speak, lydeffekter og musik. Derefter tegner vi et storyboard og klipper det sammen med voice-over, så vi får en hel film-skitse - en såkaldt animatic. Derefter kan vi komme i gang med at tegne og animere din film. Vi laver effekter, compositing og klipper den endelige film sammen.

Hvad vi leverer

Lad os komme i gang!

Hver explainer film er anderledes og stiller nye krav til produktionsholdet. Derfor er det vanskeligt at give en standardpris på en explainer video. Kontakt os i dag, og fortæl os mere om hvilken video du ønsker at få fremstillet - så giver vi et tilbud med det samme! [contact-form-7 id="698" title="Explainer Contact Form DK"]