MOTION GRAPHICS - Grafisk design + animation

Motion graphics er en digital teknik som kombinerer grafisk design og animation. Du kan finde eksempler på motion graphics mange forskellige steder: spillefilm, keynote præsentationer, produkt demonstrationer, explainer videoer, reklamer, instruktionsvideoer etc. Motion graphics kombinerer elementer som: grafisk design, typografi, illustration, logoer, live-action, lyd og musik til en sammenhængende film.

Vi er specialister inden for motion graphics og elsker at arbejde med det. Se eksemper på vores arbejde indenfor motion graphics i vores showreel herunder, eller tag et kig på de enkelte cases her.

Animerede loops

Moccamaster motion graphics Ikke alle motion graphics projekter er lige lange. Nogle af de mest fængende eksempler på motion graphics er animerede GIFer (som billedet ovenover). De er smukke og dragende og er som regel ikke længere end et par sekunder. Perfekt til online medier hvor den besøgende lynhurtigt er videre.

Infographics

Buddyfied motion graphics Motion graphics er perfekt hvis du skal formidle en masse information på kort tid. Billederne illustrerer og understøtter den historie der bliver fortalt i speaken, og den lækre kombination af billede og lyd sørger for at seeren er opmærksom og underholdt hele vejen igennem.

Lad os komme i gang!

Hvert motion graphics projekt er forskelligt fra det forrige. Derfor er det næsten umuligt at snakke om priser uden at vide lidt om projektet først. Kontakt os i dag og fortæl lidt mere om dit projekt, så sender vi et tilbud og en tidsplan med det samme! [contact-form-7 id="1037" title="Motion Graphics Contact Form DK"]