REKLAMER - markedsføring med animation

Nogle af de allermest elskede reklamer er animerede. Animation appellerer til en bred målgruppe og taler direkte til vores følelser. Animationsfilms unikke kombination af lyd, bevægelse og illustrationer fastholder vores opmærksomhed bedre end noget andet medie!

Her er et eksempel på en 2D animeret TV-reklame som vi har produceret for Varelotteriet.
Dette er Villys første optræden, og vi har hjulpet bureauet Wichman/Schmidt med at udvikle denne nye maskot til Varelotteriet.

Hvorfor vælge animation?

Animationsfilms unikke kombination af lyd, bevægelse og illustrationer fastholder vores opmærksomhed bedre end noget andet medie! Animation har evnen til at gøre det komplekse simpelt. Animationsfilm kan være tempofyldte og kan indeholde meget information på kort tid. Animation appellerer til en bred målgruppe og taler direkte til vores følelser.

Hvordan foregår det?

Først holder vi et indledende møde, enten ansigt til ansigt, over telefon eller Skype. Vi sikrer os, at vi forstår dit dit brand og budskab. Hvis du allerede har et manuskript hjælper vi dig med at rette det til. Hvis du ikke har et endnu hjælper vi dig med at skrive det. Vi sørger for at finde den rigtige stemme til din film og sørger for optagelse af speak, lydeffekter og musik. Derefter tegner vi et storyboard og klipper det sammen med voice-over, så vi får en hel film-skitse - en såkaldt animatic. Derefter kan vi komme i gang med at tegne og animere din film. Vi laver effekter, compositing og klipper den endelige film sammen.

Lad os komme i gang!

Der er ikke to projekter der er ens. Derfor er det næsten umuligt at snakke om priser uden at vide lidt om din idé først. Kontakt os i dag, og fortæl lidt mere om dit projekt, så sender vi et tilbud og en tidsplan hurtigst muligt. [contact-form-7 id="1162" title="Reklame Contact Form DK"]